Blog van een startend makelaar

Mijn eerste woning staat online! Wat ben ik trots!

 

Het begon allemaal begin dit jaar toen ik nog achter de schermen alles aan het regelen was voor mijn  start up. De onvermijdelijke vraag komt dan regelmatig voorbij: “Zeeuws-Vlaanderen heeft toch echt behoefte aan een frisse wind in makelaarsland zoals zoveel mensen mij hebben verteld? ….Een makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen?” 

Mijn eerste opdrachtgever 

Vrij snel kreeg ik de bevestiging dat ik op de juiste weg was. Ik werd gebeld door de eigenaars van een mooie woning in Sluiskil met de vraag of ik een keer langs wilde komen. Een week later stond ik bij hen voor de deur. Dit was de test! Ze waren enthousiast over mijn aanpak en de manier waarop ik voorstelde hen in het gehele verhuistraject te helpen: vanaf de behoefte te verhuizen, via de aankoop van hun nieuwe woning naar de verkoop van hun eigen woning… Yessss!

Wasrek 

OK.. de eerste opdracht binnen maar op de achtergrond moest nog veel worden geregeld en de tijd van rustig mijn bedrijf opbouwen was voorbij! Op een mooie zomerse dag in april heb ik alle maten opgemeten, foto’s en 360 ° beelden gemaakt van de woning. Dan nog even filmen…. Gaat lekker, de trap op en denkend: “Dit wordt een mooi filmpje!” kom je boven, staat daar ineens een wasrek…… WASREK! Achteraf heb ik hier hard om moeten lachen. Wie weet komt er ooit een film met bloopers! Dus na meerdere pogingen is het filmen gelukt. Wij konden op kantoor verder aan de slag. Voor alles een eerste keer en dat betekent twee keer zoveel tijd en aandacht besteden om de dingen mooi gepresenteerd te krijgen. Hier en daar te maken met wat kinderziektes wat er onder andere voor zorgde dat ik de plattegronden van de woning niet één keer maar twee keer heb moeten maken. Ik bespaar je de details.... Als laatste de brochure. En nee.... een standaard brochure vind ik niet van deze tijd. Dus een eigen template gemaakt, dan maar wat extra werk…. Na 2 dagen hard werken kon de woning online. Het resultaat is - #alzegikhetzelf - subliem! Jullie kunnen dit bekijken op geus-makelaar.nl of op Funda.nl.  Sluiskil – Regentenstraat 25. 

Wat gaat het snel.... 

Op het moment dat ik dit schrijf is de eerste verkoop ook een feit! Zojuist in Terneuzen (Othene) hebben kopers en verkopers naar volle tevredenheid de eerste GeuS uw makelaar koopovereenkomst getekend… Het kan snel gaan!  

Ik ben Karin Geus….uw makelaar met een hart voor Zeeuws-Vlaanderen